ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ЈАВНОСТА - 16.03.2012 во 11:22

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ЈАВНОСТА
Почитувани корисници,

Ве известуваме дека согласно Законот за дополнување на Законот за определување на имиња на улици, плоштади, мостови и други инфраструктурни објекти, извршено е нумерирање на објектот на Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот. Новата адреса на Агенцијата е:

Бул: Трета Македонска Бригада бр. 20

(зграда на Македонија Табак блок Ц)


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu