ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 23.03.2012 во 14:36

ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА

Во периодот од 14.02.2012 – 16.03.2012 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2010 година за растително производство по мерка Дополнителни плаќања од подмерка 1.1. за одгледување на ориз и сончоглед по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Битола
Гази Баба
Карпош
Кочани
Куманово
Македонски Брод
Неготино
Прилеп
Пробиштип
Радовиш
Штип
Свети Николе
Велес
Виница


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu