ПОТПИШАН ПРОТОКОЛ ЗА ПАРТНЕРСТВО ПОМЕЃУ Р.МАКЕДОНИЈА И Р.ФРАНЦИЈА - 02.04.2012 во 15:31


Директорот на Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој, Тони Димовски, неговиот француски колега Директорот на Агенцијата за услуги и плаќања, Бернар Безо, заедно со Директорот на Национална установа за производите од земјоделството и морето, Фабиен Бова денес потпишаа протокол за партнерство.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu