ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 22.12.2008 во 14:44


ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА

Во периодот од 19.12 – 22.12.2008 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2008 година за сточарско производство за мерката оставено женско јагне по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Берово
Битола
Дебар
Делчево
Гевгелија
Гостивар
Крива Паланка
Кисела Вода
Кавадарци
Кичево
Кочани
Кратово
Крушево
Куманово
Неготино
Прилеп
Пробиштип
Радовиш
Штип
Струга
Струмица
Тетово
Валандово
Велес
Виница


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu