ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 09.05.2012 во 11:47

ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВАВо периодот од 18.02.2012 - 03.05.2012 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2011 година за растително производство по по мерка Финансиска поддршка за за Директни Плаќања по обработлива земјоделска површина за градинарско производство на отворено и во пластеници по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Чаир
Штип

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu