ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 22.12.2008 во 15:49


ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА

Во периодот од 19.12 – 22.12.2008 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2008 година за сточарско производство по мерка Финансиска поддршка за произведено и продадено млеко во регистририани објекти за преработка на млеко по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:


Берово 1
Берово 2
Берово 3
Берово 4
Македонски Брод
Пробиштип 1
Пробиштип 2
Пробиштип 3
Радовиш 1
Радовиш 2
Радовиш 3
Валандово 1
Валандово 2
Валандово 3
Валандово 4
Валандово 5
Валандово 6
Виница 1
Виница 2
Виница 3
Виница 4
Виница 5
Виница 6
Кисела Вода 1
Кисела Вода 2
Кисела Вода 3
Прилеп 1
Прилеп 2
Прилеп 3
Прилеп 4
Велес
Демир Хисар
Карпош 1
Карпош 2
Охрид 1
Охрид 2
Тетово

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu