ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 16.06.2012 во 10:51

ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА
Во периодот од 08.05.2012 - 22.05.2012 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2011 година за растително производство по мерка Директни плаќања по обработлива земјоделска површина за градинарско производство на отворено и во пластениципо Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Куманово

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu