ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 18.07.2012 во 13:13

ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА
Во периодот од 01.06.2012 до 25.06.2012 и од 28.06.2012 до 29.06.2012 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2011 година за сточарско производство по мерка Финансиска поддршка за произведено и продадено овчо млеко по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Берово
Битола
Делчево
Гази Баба
Гевгелија
Гостивар
Карпош
Кавадарци
Кисела Вода
Кочани
Кратово
Крушево
Куманово
Македонски Брод
Неготино
Прилеп
Пробиштип
Радовиш
Ресен
Штип
Струмица
Свети Николе
Тетово
Валандово
Велес
Виница

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu