ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 24.12.2008 во 16:05


ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА

Во периодот од 23.12 – 24.12.2008 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2008 година за сточарско производство по мерка Финансиска поддршка за произведено и продадено млеко во регистририани објекти за преработка на млеко по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:


Кочани 1
Кочани 2
Кочани 3
Штип 1
Штип 2
Штип 3
Берово
Демир Хисар
Гевгелија
Крушево
Радовиш
Велес 1
Велес 2


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu