ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 05.04.2013 во 11:28

ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА

Во периодот од 01.04.2013-04.04.2013година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2012 година за сточарско производство по мерка Финансиска поддршка за обележани грла овци од сите категории по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Гази Баба
Гостивар
Кичево
Кратово
Неготино
Охрид
Прилеп
Радовиш
Штип
Струмица
Свети Николе
Валандово
Виница


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu