ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 05.04.2013 во 11:37

ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА

Во периодот од 01.04.2013-04.04.2013година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2012 година за сточарско производство по мерка Финансиска поддршка за Директни Пкаќања за обележани грла говеда по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:


Битола
Чаир
Дебар
Делчево
Гази Баба
Гостивар
Кичево
Кисела Вода
Кратово
Крива Паланка
Куманово
Неготино
Охрид
Прилеп
Пробиштип
Радовиш
Ресен
Штип
Струга
Струмица
Свети Николе
Валандово
Велес
Виница


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu