ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 25.12.2008 во 15:14


ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА

Во периодот од 23.12 – 25.12.2008 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2008 година за сточарско производство за мерката оставено женско јагне по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Велес 1
Велес 2
Битола
Чаир
Делчево
Демир Хисар
Карпош
Кичево
Кисела Вода
Кочани
Пробиштип
Радовиш
Струмица
Тетово
Валандово
Виница

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu