ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 30.07.2013 во 14:00

ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА
Во периодот од 01.06.2013 - 15.07.2013 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2012 година за растително производство по мерка Дополнителни директни плаќања од подмерка 1.1 за оризова арпа продадена на регистрирани откупувачи по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:


Гази Баба
Карпош
Кисела Вода
Кочани
Пробиштип
Штип
Велес
Виница


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu