ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 01.08.2013 во 09:24
ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА
Во периодот од 01.06.2013- 10.07.2013 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2012 година за сточарство по мерка Директни плаќања за произведено и продадено козјо млеко по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Делчево
Гази Баба
Кичево
Кисела Вода
Кочани
Македонски Брод
Радовиш
Штип
Струмица
Валандово
Виница


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu