ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 08.11.2013 во 10:05
ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА
Во периодот од 03.09.2013 до 18.10.2013 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2012 година за помош за заштита на земјоделско земјиште по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Делчево
Карпош
Тетово

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu