ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 07.02.2014 во 14:45

ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА
Во периодот од 01.11.2013 до 31.12.2013 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2011 година за растително производство по мерка Директни плаќања за подигање нови овошни насади по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:


Делчево
Неготино
Пробиштип
Штип
Свети Николе

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu