Помош на ИПАРД Агенцијата за подготовка на акредитација на мерката “ИНВЕСТИЦИИ ВО ЈАВНАТА РУРАЛНА ИНФРАСТРУКТУРА - 02.02.2015 во 14:47


На ден 27.01.2015 година во просториите на ЕУ Инфо центарот се одржа свечено отварање на твининг лајт проектот Помош на ИПАРД Агенцијата за подготовка на акредитација за „Инвестиции во руралната инфраструктура“ финансиран од Европската унија имплементиран од страна на Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој во соработка со Агенцијата на Република Словенија за земјоделски пазари и рурален развој.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu