ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 30.12.2008 во 14:11

ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА
Во периодот од 27.12 – 29.12.2008 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2008 година за сточарство по мерка Финансиска поддршка за фармерско одгледување на ноеви по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Гази Баба
Карпош
Пробиштип
Македонски Брод


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu