ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 30.12.2008 во 14:16


ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА
Во периодот од 27.12 – 29.12.2008 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2008 година за растително производство по мерка Финансиска поддршка за подигање на нови лозови насади по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Валандово

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu