ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 06.01.2009 во 17:03


ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВАВо периодот од 27.12 – 29.12.2008 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2008 година за алтернативни, нетрадиционални и недоволно застапени производи по мерка Финансиска поддршка за подигање на површини со лековити, ароматични и зачински растенија и површини со аспарагус и брокула по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Битола
Куманово 1
Куманово 2
Валандово

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu