ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 06.01.2009 во 17:13


ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА

Во периодот од 28.12 – 29.12.2008 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2008 година за сточарско производство по мерка Финансиска поддршка за произведено и продадено млеко во регистририани објекти за преработка на млеко по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:


Берово
Битола 1
Битола 2
Делчево 1
Делчево 2
Демир Хисар
Гази Баба
Гевгелија 1
Гевгелија 2
Кичево 1
Кичево 2
Кисела Вода
Кочани 1
Кочани 2
Кратово
Куманово 1
Куманово 2
Македонски Брод
Прилеп
Пробиштип 1
Пробиштип 2
Радовиш 1
Радовиш 2
Штип 1
Штип 2
Струмица 1
Струмица 2
Свети Николе
Тетово 1
Тетово 2
Валандово 1
Валандово 2
Велес
Виница 1
Виница 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu