ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 23.01.2009 во 09:54

ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА

Во периодот од 19.01 – 21.01.2009 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2008 година за сточарско производство по мерка Финансиска поддршка за произведено и продадено млеко во регистририани објекти за преработка на млеко по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:


Беровo
Битола 1
Битола 2
Чаир
Делчево
Демир Хисар
Гази Баба 1
Гази Баба 2
Гевгелија 1
Гевгелија 2
Гостивар
Карпош
Кичево 1
Кичево 2
Кисела Вода 1
Кисела Вода 2
Кочани 1
Кочани 2
Кратово 1
Кратово 2
Крива Паланка
Крушево
Куманово 1
Куманово 2
Охрид
Прилеп 1
Прилеп 2
Пробиштип 1
Пробиштип 2
Радовиш 1
Радовиш 2
Штип 1
Штип 2
Струга
Струмица 1
Струмица 2
Тетово 1
Тетово 2
Валандово 1
Валандово 2
Велес 1
Велес 2
Виница 1
Виница 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu