ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 03.03.2009 во 16:12


ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВАВо периодот од 26.02 – 27.02.2009 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2008 година за растително производство по мерка Финансиска поддршка за оранжериско производство и производство на отворено и во пластеници предадени во преработувачката индустрија по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Гевгелија
Струмица
Радовиш
Свети Николе

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu