ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 05.03.2009 во 15:09


ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА

Во периодот од 26.02 – 27.02.2009 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2008 година за посебни мерки по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Берово
Битола
Чаир
Дебар
Делчево
Гази Баба
Гевгелија
Гостивар
Карпош
Кичево
Кисела Вода
Кочани
Крива Паланка
Куманово
Македонски Брод
Неготино
Прилеп
Пробиштип
Штип
Струмица
Тетово
Велес

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu