ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 05.03.2009 во 15:59


ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА

Во периодот од 26.02 – 27.02.2009 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2008 година за сточарско производство по мерка Финансиска поддршка за произведено и продадено млеко во регистририани објекти за преработка на млеко по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:


Берово 1
Берово 2
Битола
Делчево 1
Делчево 2
Демир Хисар
Чаир
Гевгелија 1
Гевгелија 2
Гевгелија 3
Гази Баба 1
Гази Баба 2
Гостивар
Кавадарци 1
Кавадарци 2
Кавадарци 3
Кисела Вода 1
Кисела Вода 2
Кочани 1
Кочани 2
Кочани 3
Крива Паланка
Крушево
Кратово
Куманово 1
Куманово 2
Охрид
Прилеп 1
Прилеп 2
Пробиштип 1
Пробиштип 2
Радовиш 1
Радовиш 2
Штип 1
Штип 2
Штип 3
Струга
Струмица 1
Струмица 2
Струмица 3
Свети Николе
Тетово 1
Тетово 2
Валандово 1
Валандово 2
Виница 1
Виница 2
Велес

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu