ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 19.03.2009 во 09:51


ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА

Во периодот 13.03 – 17.03.2009 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2008 година по мерка Финансиска поддршка за основното стадо кози за сточарско производство во производната 2007/2008 година по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:Берово
Виница
Делчево
Гостивар
Карпош
Кичево
Кочани
Кратово
Крива Паланка
Куманово
Македонски Брод
Неготино
Штип
Охрид
Радовиш

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu