ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 19.03.2009 во 09:59


ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА

Во периодот од 13.03 – 17.03.2009 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2008 година за сточарско производство за мерката оставено женско јагне по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Берово
Битола
Чаир
Дебар
Кичево
Делчево
Гевгелија
Гостивар
Карпош
Кавадарци
Кочани
Кратово
Крива Паланка
Куманово
Македонски Брод
Охрид
Радовиш
Ресен
Струга
Свети Николе
Тетово
Кисела Вода

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu