ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 19.03.2009 во 10:02


ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА

Во периодот од 13.03 – 17.03.2009 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2008 година за посебни мерки по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Берово
Битола
Чаир
Дебар
Делчево
Гевгелија
Гостивар
Карпош
Кичево
Кисела Вода
Кочани
Кратово
Крива Паланка
Куманово
Куманово
Македонски Брод
Охрид>
Радовиш>
Штип
Струга
Тетово
Виница

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu