ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 19.03.2009 во 10:07


ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА

Во периодот од 13.03 – 17.03.2009 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2008 година за сточарско производство по мерка Финансиска поддршка за произведено и продадено млеко во регистририани објекти за преработка на млеко по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:


Битола
Гази Баба
Гостивар
Кочани 1
Кочани 2
Крива Паланка
Куманово
Прилеп
Струга
Тетово
Виница 1
Виница 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu