ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 20.03.2009 во 13:13


ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВАВо периодот од 17.03. – 18.03.2009 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2009 година за општи мерки по мерка Дополнителна поддршка за семејни земјоделски стопанства во подрачја со отежнати услови на производство по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Битола
Чаир
Демир Хисар
Гевгелија
Карпош
Кавадарци
Кичево
Кисела Вода
Кочани
Кратово
Крушево
Македонски Брод
Неготино
Прилеп
Пробиштип
Радовиш
Ресен
Штип
Свети Николе
Валандово
Велес
Виница

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu