ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 20.03.2009 во 13:31


ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА

Во периодот од 17.03. – 18.03.2009 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2009 година за сточарско производство по мерка Финансиска поддршка за обележани грла говеда од следниве раси: холштајнизирано фризиско, сименталско, монтафонско, оберинталско, товни раси говеда и биволи по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Чаир
Демир Хисар
Гази Баба
Гевгелија
Карпош
Кавадарци
Кичево
Кисела Вода
Кочани
Кратово
Крушево
Македонски Брод
Неготино
Прилеп
Пробиштип
Радовиш
Ресен
Штип
Свети Николе
Валандово
Велес
Виница

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu