ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 25.03.2009 во 14:54

ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА

Во периодот од 19.03. – 20.03.2009 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2009 година за сточарско производство по мерка Финансиска поддршка за обележани грла говеда буша и друга мешавина од различни раси по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Чаир
Делчево
Демир Хисар
Кавадарци
Кичево
Кисела Вода
Кочани
Крушево
Охрид
Пробиштип
Ресен
Струмица
Валандово
Велес

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu