ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 25.03.2009 во 15:09

ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА
Во периодот од 19.03. – 20.03.2009 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2009 година за растително производство по мерка Финансиска поддршка за површина со есенски житни култури (пченица и јачмен) по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Делчево
Демир Хисар
Кавадарци
Кочани
Кратово
Крушево
Куманово
Неготино
Пробиштип
Ресен
Штип
Струмица
Свети Николе
Валандово
Велес
Виница

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu