ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 31.03.2009 во 14:00

ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВАВо периодот од 27.03 – 30.03.2009 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2008 година за растително производство по мерка Финансиска поддршка за оранжериско производство и производство на отворено и во пластеници предадени во преработувачката индустрија по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Кочани

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu