ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 09.04.2009 во 09:33
ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА
Во периодот од 07.04. – 08.04.2009 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2009 година за растително производство по мерка Финансиска поддршка за површина со есенски житни култури (пченица и јачмен) по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Бeрово
Делчево
Демир Хисар
Гевгелија
Кавадарци
Кратово
Македонски Брод
Неготино
Пробиштип
Радовиш
Струмица
Велес
Виница

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu