ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 17.09.2008 во 15:47


ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА

Во периодот од 10.09 – 15.09.2008 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2008 година за сточарско производоство по мерка Финансиска поддршка за произведено и продадено крајо млеко во регистририани објекти за преработка на млеко по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Чаир
Демир Хисар
Гази Баба
Кратово
Прилеп
Прилеп 2
Струга
Струмица 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu