ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 17.09.2008 во 15:56


ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВАВо периодот од 10.09 – 15.09.2008 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2008 година за сточарско производоство по мерка Финансиска поддршка за обележано женско јагне за одржување и зголемување на основното стадо овци по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Прилеп 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu