ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 28.05.2009 во 14:19

ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА
Во периодот од 27.05. – 28.05.2009 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2009 година за растително производство по мерка Финансиска поддршка за површина со есенски житни култури (пченица и јачмен) по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Берово
Делчево
Гази Баба
Гевгелија
Гостивар
Кавадарци
Кисела Вода
Кочани
Радовиш
Штип
Велес

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu