ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 10.08.2009 во 14:56

ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА

Во периодот од 06.08. – 07.08.2009 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2009 година за општи мерки по мерка Дополнителна поддршка за семејни земјоделски стопанства со носител млад земјоделец или жена по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Берово
Чаир
Делчево
Гази Баба
Гостивар
Кичево
Кисела Вода
Кратово
Крушево
Пробиштип
Ресен
Штип
Струга
Велес
Виница

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu