ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 12.08.2009 во 10:11

ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА

Во периодот од 04.08 – 05.08.2009 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2008 година за сточарско производство за мерката оставено женско јагне по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Берово
Битола
Чаир
Дебар
Демир Хисар
Гази Баба
Гостивар
Кичево
Кисела Вода
Кочани
Крива Паланка
Куманово
Македонски Брод
Охрид
Прилеп
Ресен
Штип
Струга
Струмица
Свети Николе
Тетово
Валандово
Велес

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu