ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 12.08.2009 во 13:25

ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА

Во периодот од 04.08 – 05.08.2009 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2008 година за посебни мерки по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Берово
Битола
Чаир
Дебар
Гази Баба
Гевгелија
Гостивар
Кичево
Кочани
Крива Паланка
Куманово
Македонски Брод
Охрид
Прилеп
Штип
Струга
Струмица
Тетово

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu