ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 17.08.2009 во 16:08

ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА
Во периодот од 14.08. – 18.08.2009 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2009 година за растително производство по мерка Финансиска поддршка за површина со есенски житни култури (пченица и јачмен) по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Демир Хисар
Гази Баба
Гостивар
Кавадарци
Кичево
Кочани
Крива Паланка
Куманово
Македонски Брод
Охрид
Прилеп
Пробиштип
Радовиш
Струга
Струмица
Свети Николе
Тетово

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu