ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 18.08.2009 во 15:22

ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА

Во периодот од 14.08. – 18.08.2009 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2009 година за сточарско производство по мерка Финансиска поддршка за обележани грла говеда од следниве раси: холштајнизирано фризиско, сименталско, монтафонско, оберинталско, товни раси говеда и биволи по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Битола
Чаир
Гази Баба
Кочани
Крива Паланка
Куманово
Македонски Брод
Охрид
Прилеп
Ресен
Штип
Струга
Струмица
Тетово
Валандово

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu