ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 31.10.2008 во 10:47


ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА

Во периодот од 28.10 – 30.10.2008 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2008 година за сточарско производоство по мерка Финансиска поддршка за произведено и продадено кравјо млеко во регистририани објекти за преработка на млеко по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Берово
Гевгелија
Гостивар
Македонски Брод
Пробиштип
Валандово
Карпош
Прилеп
Тетово
Крива Паланка

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu