ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 31.10.2008 во 11:27


ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА
Во периодот од 28.10 – 30.10.2008 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2008 година за растително производоство по мерка Финансиска поддршка за одржување на овошни насади по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Берово


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu