ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 04.11.2008 во 10:28


ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА

Во периодот од 31.10 – 03.11.2008 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2008 година за сточарско производоство по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Битола 1
Битола 2
Битола 3
Неготино 1
Неготино 2
Штип 1
Штип 2
Штип 3
Штип 4
Штип 5
Виница 1
Виница 2
Виница 3
Виница 4
Виница 5
Кавадарци 1
Кавадарци 2
Кратово 1
Кратово 2
Кратово 3
Крушево
Охрид
Тетово 1
Тетово 2
Гази Баба 1
Гази Баба 2
Радовиш 1
Радовиш 2
Радовиш 3
Крушево
Куманово 1
Куманово 2
Куманово 3
Свети Николе 1
Свети Николе 2


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu