ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 04.11.2008 во 11:08


ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА

Во периодот од 31.10 – 03.11.2008 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2008 година за посебни мерки по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Битола
Кавадарци
Кратово 1
Кратово 2
Крушево 1
Крушево 2
Охрид
Штип
Тетово
Виница
Демир Хисар
Гази Баба
Куманово 1
Куманово 2
Радовиш
Свети Николе
Тетово


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu