ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 20.10.2009 во 14:42
ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА

Во периодот од 16.10.-19.10.2009 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2009 година за сточарско производство по мерка Финансиска поддршка за обележани грла говеда буша и друга мешавина од различни раси по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Берово
Чаир
Дебар
Делчево
Демир Хисар
Гевгелија
Карпош
Кавадарци
Крива Паланка
Кратово
Крушево
Мак. Брод
Неготино
Охрид
Велес
Виница

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu