ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 09.11.2009 во 15:41

ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА
Во периодот од 06.11.2009 – 09.11.2009 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2009 година за растително производство по мерка Финансиска поддршка за површина со есенски житни култури (пченица и јачмен), доплата, по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Делчево
Гази Баба
Гостивар
Кочани
Кратово
Охрид
Прилеп
Штип
Свети Николе
Тетово
Велес

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu