ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА - 11.11.2009 во 09:06

ИСПЛАТА НА ФИНАНСИСКИ СРЕДСТВА

Во периодот од 06.11.2009 – 09.11.2009 година, Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој исплати финансиски средства од Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2009 година за сточарско производство по мерка Финансиска поддршка за обележани грла говеда буша и друга мешавина од различни раси, доплата, по Подрачни единици на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, и тоа за:

Делчево
Гази Баба
Тетово

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu